Comfort Blue Cruise
Comfort Blue Cruise SWS Sailing
Comfort Blue Cruise SWS Sailing
Nieuwe vrienden ontmoeten? Ontdek het andere Turkije gezien vanaf het water! Varend op een comfortabele Blue Cruise langs de kust en elke dag een ander haventje en prachtige baai.
Flottielje zeilen
Zelf zeilen op je eigen jacht!
Zelf zeilen op je eigen jacht!
Eigen koers bepalen en ontspannen zeilen op een van de vele Bare-Boat bestemmingen. Of mee varen in een avontuurlijke flottielje! Met of zonder schipper. O.a. Kroatie, Griekenland.
Sun & Sail
Sun & Sail SWS Sailing
Sun & Sail SWS Sailing
Met de Sun & Sail combinatie vakantie van SWS Travel verblijft u eerst in een boetiekhotel en daarna op een luxe Comfort Blue Cruise langs de kust van Turkije.
Boetiekhotels
Boetiekhotels SWS Sailing
Boetiekhotels SWS Sailing
Hotels met stijl, waar rust en ontspanning, een persoonlijke touch en hoge servicegraad hoog aangeschreven staan. Het zijn kleinschalige hotels.
Zingen op vakantie
ongedwongen muziek maken
ongedwongen muziek maken
Voor muziekliefhebbers! Heerlijk een week op vakantie, relaxen en met elkaar zingen. Geniet van gezelligheid, de zon, de zee, lekker eten en akoestische live muziek.
Kookreis op Blue Cruise
Kookvakantie Blue Cruise
Kookvakantie Blue Cruise
Geniet, proef & leer van workshops tijdens onze Kookreis op de Blue Cruise o.b.v. een masterchef! Geniet een week lang en leer over de cultuur van de mediterrane keuken.
Rondreis Turkije & Cruise
Rondreis Cruise Turkije SWS Sailing
Rondreis Cruise Turkije SWS Sailing
Combineer een ontdekkingsreis aan land met daarna een ontspannen vaartocht op een comfortabele Blue Cruise langs de kust, met elke dag naar een nieuw dorpje.
Citytrip Istanbul & Cruise
Citytrip Cruise SWS Sailing
Citytrip Cruise SWS Sailing
Of u nu samen bent of alleen reist: wij organiseren deze volledig verzorgde reis voor u. U ontdekt de prachtige stad Istanbul onder begeleiding van een Nederlandssprekende gids.

Alle reizen

Doe eens iets anders! Een vakantie op een drijvend hotel, ver weg van het massatoerisme. Heerlijk loungen met een intiem groepje vrienden of familie. Met deze bijzondere reis, ontdekt u het andere Turkije en kleine Griekse eilanden. U vaart met SWS Travel op een luxe zeilschip! De bemanning zeilt het schip, terwijl u geniet van de azuurblauwe baaien, prachtige natuur en de mooiste historische plekken. Aan boord wordt u verwend met culinaire heerlijkheden, terwijl u afwisselend aan land lekkere restaurantjes verkent. Het is mogelijk uit te breiden met een VIP pakket, hotelverlenging en excursies aan land.

Liever zelf zeilen? Ook dat is mogelijk met flottielje zeilen of een bare-boat! Diverse bestemmingen: Kroatie, Griekenland, Turkije, Italie, Spanje.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

@SWStravel

Blog

05-12-2015
Kom op 21 december 2015 naar het SWS Year End Event! Een gezellige Borrel & Bite om samen...
Lees meer...
16-03-2015
21 maart vol inspiratie: Taste, Music & Travel! Op 21 maart start de lente en gaan we...
Lees meer...
14-09-2014
Wij staan op de 50PlusBeurs van 16 t/m 20 september in de Jaarbeurs te Utrecht. U vindt ons...
Lees meer...