ongedwongen muziek maken
< Terug naar de vorige pagina

Zingen op vakantie

Iedereen is welkom, of u nu wel of niet mee wilt doen met muziek maken en/of zingen. Ook maakt het niet uit of u heel goed bent of juist helemaal niet. Tijdens deze bijzondere week heeft u de kans om zelf live muziek te spelen, te zingen, spontaan in te haken of gewoon alleen te genieten van gezellige kleinschalige akoestische optredens, die zullen plaatsvinden op en rond de boot.

De muziekinstrumenten

U kunt uw eigen akoestische instrument meenemen als u wilt. Een keyboard, akoestische gitaar en cajon (percussie instrument) zijn aanwezig.

Voor gitaristen en keyboardspelers is desgewenst de mogelijkheid om ter plekke eventueel gitaar- of keyboardles te nemen. Dit kan voor zowel beginners als gevorderden.

Muziekstijl

Muziekstijlen die u kunt verwachten zijn bekende nummers uit de hoek van soft easy listening repertoire, mooie jazzy, r&b,.soul- & popsongs aller tijden, in een akoestisch jasje gestoken.

Turkije is een land met een zeer rijke cultuur, die de brug vormt tussen Oost en West. Deze bijzondere ligging vertaalt zich in de muziek en het is natuurlijk erg leuk om tijdens deze vakantie ook kennis te maken met de Turkse klanken! We zullen daarom ook optredens van lokale muzikanten bezoeken. Een jamsessie aan land met Turkse muzikanten behoort ook tot de mogelijkheden.

Datum & tarief

Een 8-daagse Music & Sail vindt plaats in nog nader te bepalen weken, waarbij twee Nederlandssprekende muzikanten aan boord zijn van het schip Sila (dit schip won een Zoover Gold Award). De totale reissom bedraagt  circa € 1.300,- per persoon. Alles is inbegrepen : blue cruise 7 nachten met alle eten & drinken aan boord, vliegticket en transfers. De verzorging aan boord is ultra all inclusive, dus ook bier en wijn is inclusief. Ter afwisseling is het diner twee keer aan land voor eigen rekening in een restaurantje. Aankomst en vertrek is Bodrum.

Wie kunnen er mee

Speelt u geen instrument, dan bent u dus ook heel welkom! Want u mag gewoon genieten van alles wat om u heen gebeurt zonder zelf mee te doen! Er is Nederlandse begeleiding aan boord.

Reiskrant Telegraaf ging mee met SWS

Ron Peereboom Voller, chef redactie van de Reiskrant Telegraaf ging ook met SWS Sailing mee op een speciale zangvakantie (de Sing & Sail onder begeleiding van Leoni Jansen). Hij schreef een leuke reportage in de krant en zegt het volgende: “Er is hard gewerkt aan de groepsliedjes, de individuele songs en de totale performance, door Leoni strak geregisseerd op het ruime achterdek. Ondanks het wisselende niveau van de groep, van beginnend amateur tot semi-professional en van mode-ontwerpster tot predikant, ontstaat er een hechte voorstelling. En dat is dan met name te danken aan de drijvende kracht van Jansen en gitarist Fisser. Hun enthousiasme kent geen grenzen en vooral Jansen stuwt de groep op tot steeds grotere prestaties.”

Klik hier en bekijk de video impressie van Ron en lees zijn uitgebreide artikel op de website van de Telegraaf. Inclusief interviews met Leoni zelf, haar gitarist Marcel Fisser en diverse deelnemers.

zangeres Leoni Jansen en gitarist Marcel Fisser verblijven ieder jaar aan boord bij SWS in Turkijede deelnemers aan de themacruise Sing & Sail staan backstage klaargezellige groepen tijdens de zangworkshops van Leoni Jansen aan boord bij SWSvolop zingen tijdens de zangvakantie op het achterdek van een gulet in TurkijeLeoni gaat ook zingen langs de Turkse kust in antiek theaers met prachtige akoestiek zingen we ook aan land
naar de website van SWS Sailing

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

@SWStravel

Blog

05-12-2015
Kom op 21 december 2015 naar het SWS Year End Event! Een gezellige Borrel & Bite om samen...
Lees meer...
16-03-2015
21 maart vol inspiratie: Taste, Music & Travel! Op 21 maart start de lente en gaan we...
Lees meer...
14-09-2014
Wij staan op de 50PlusBeurs van 16 t/m 20 september in de Jaarbeurs te Utrecht. U vindt ons...
Lees meer...